Translate

CARTA DE PRINCIPIS

Som la veu de la Humanitat que clama per la pau, la justícia i la sostenibilitat. Mitjançant la nostra unió i acció col·lectiva, aspirem a transformar la història i construir un futur millor per a tothom.


1. Pau i Resolució de Conflictes

Creiem en la resolució pacífica dels conflictes i la coexistència harmoniosa. Treballem incansablement per posar fi a les guerres i promoure el diàleg com a mitjà de reconciliació. Advoquem per un acord històric a través de les Nacions Unides que declari "Mai Més Farem la Guerra"Donem suport a unes Nacions Unides que siguin realment el que estableix la Carta de les NNUU: "NOSALTRES ELS POBLES DE LES NACIONS UNIDES RESOLTS a preservar les generacions futures del flagell de la guerra..."

2. Sostenibilitat i Conservació

Defensem la sostenibilitat com a fonament de la nostra existència. Ens comprometem a preservar i protegir el medi ambient, fomentant pràctiques que assegurin la salut del nostre Planeta per a les generacions futures.

3. Participació Ciutadana Activa

Creiem en el poder de les persones per generar canvis significatius. Impulsem la participació ciutadana activa per construir comunitats fortes, conscients i compromeses amb la transformació social.

4. Igualtat i Justícia Social

Fem tot el possible per la igualtat, la justícia social i el respecte pels drets humans. Treballem per eliminar les desigualtats i promoure una societat on tothom tingui oportunitats i dignitat.

5. Cultura de la Pau

Promovem una Cultura de la Pau basada en el respecte mutu, la diversitat i la col·laboració. Creiem que cada acció individual contribueix a la construcció d'un món més just i equitatiu.

6. Acció Global i Local

Reconeixem la interconexió de les comunitats i del Planeta. Advoquem per l'acció tant a nivell global com local, reconeixent que els canvis comencen amb les petites accions a les nostres pròpies comunitats. 

7. Empoderament de les Persones

Busquem empoderar les persones per ser agents del canvi. Creiem en la força col·lectiva de les accions individuals orientades cap a un propòsit comú.


Amb aquesta carta, afirmem la nostra dedicació a construir un món de pau, sostenibilitat i justícia. Ens comprometem a formar part de la força de les "PERSONES UNIDES" - per crear un futur millor per a tothom.


CARTA DE PRINCIPIS

DECÀLEG PER A LA SUPERVIVÈNCIA

LA GRAN RECONVERSIÓ

ACTUEM...

TORNAR A L'INICI